COL·LECTIU MARIA MONTSENY/ ANNA RUBIROLA

 

CATALÀ:

TRAJECTÒRIA DEL COL·LECTIU:

Després de coincidir com a intèrprets en varies produccions ( DANAT DANSA, “Cròniques” de JOAN OLLER / JORDI SAVALL ), el seu primer projecte en comú  va ser “CÒRPORA” (2006) , videodansa guanyadora del concurs de projectes de la Generalitat de Catalunya 2005, peça realitzada conjuntament amb Alejo Levis.

Van continuar la seva col·laboració preparant dues peces curtes en paral·lel; “Preguntes per fer a la Sra.Q” de Maria Montseny, i “Playground” d’Anna Rubirola i Alejo Levis., presentades al Festival Fes Tremp 2006.

Ambdues participen com a co-creadores i intèrprets a la peça “Desaladas Club” sota el marc de l’associació cultural El Local (Africa Navarro i David Espinosa); peça presentada a diversos festivals: Tensdansa’07, En Tremp Dansa ’07, Per amor a l’hart’07, Intempéries’07 (Valencia), Foc Feria’07 (Valencia).

Al 2009 creen la peça Break Fast o de la Feble Feblesa, que es presenta a diversos festivals: Grec’09, LP’09 dansa…o no, Nits d’aielo i Arts, Bouesia, Dansa Ara (La Pedrera), Danza Gijón, entre altres.

Han col·laborat amb el músic Miquel Àngel Marín en el projecte d’improvisació Contextuals, que es presenta a diversos festivals: Trenkart, Sincrònic, entre altres.

El marc del 2011 estrenen el seu ultim projecte “CORISTES” al Mercat de les Flors de Barcelona, dins el marc del festival LP’11 Ex Festival de dansa. La peça s’ha presentat també al festival Escena Criminal 1, a l’Antic Teatre I properament es presentarà al Festival Grec 2012.

+info:

http://delafeblefeblesa.wordpress.com

CASTELLANO:

TRAYECTORIA DEL COLECTIVO:

Tras coincidir como intérpretes en varias producciones ( DANAT DANSA, “Cròniques” de JOAN OLLER / JORDI SAVALL ), su primer proyecto en común  fue “CÒRPORA” (2006) , video-danza ganadora del concurso de proyectos de la Generalitat de Catalunya 2005, pieza realizada conjuntamente con Alejo Levis.

Continuaron su colaboración preparando dos piezas cortas en paralelo; “Preguntes per fer a la Sra.Q” de Maria Montseny, y “Playground” de Anna Rubirola y Alejo Levis., presentadas en el Festival Fes Tremp 2006.

Participan como co-creadoras e intérpretes en la pieza “Desaladas Club” de la asociación cultural El Local (África Navarro y David Espinosa); La pieza se presenta en diversos festivales: Tensdansa’07, En Tremp Dansa ’07, Per amor a l’hart’07, Intempéries’07 (Valencia), Foc Feria’07 (Valencia).

El 2009 crean la pieza “Break Fast o de la Feble Feblesa”, que se presenta en los festivals: Grec’09, LP’09 dansa…o no, Nits d’aielo i Arts, Bouesia, Dansa Ara (La Pedrera), Danza Gijón, entre otros.

Han colaborado con el músico Miquel Àngel Marín en el proyecto de improvisación Contextuals, que se presenta en los festivales: Trenkart, Sincrònic, entre otros.

En marzo del 2011 estrenan su última pieza “CORISTES” en el Mercat de les Flors de Barcelona, dentro del festival LP’11 Ex Festival de danza. La pieza se ha presentado también en el festival Escena Criminal 1, en el Antic Teatre y próximamente en el Festival Grec 2012.

+info:

http://delafeblefeblesa.wordpress.com